O nas
Firma dobkowskipaliwa na rynku paliw działa od 2004 roku. W 2006 roku, otrzymała patronat Inees, pod którym to logo, funkcjonuje do dziś.
Podstawą jej działalności jest sprzedaż paliw we własnych stacjach na terenie województwa podlaskiego oraz hurtowy handel olejem opałowym.
Stosowane w firmie technologie oraz procesy związane z utrzymaniem najwyższej jakości paliw już dzisiaj przewyższają rozwiązania jakie stosują największe koncerny paliwowe. A bogada oferta skierowana jest zarówno do klientów indywidualnych, jak również przedsiębiorstw oraz insytycji.
Firma dba także o komfort każdego, kto korzysta z usług jej stacji. Asortyment przystacyjnych sklepów, zawierający około pięciu tysięcy produktów: spożywczych, motoryzacyjnych, alkoholowych oraz przemysłowych, zadowoli nawet najbardziej wymagającego klienta. Podobnie jak szeroki wybór przepysznych, zawsze świeżych kanapek i innych przekąsek, które pracownicy stacji przygotowują kilka razy dziennie w sterylnej, profesjonalnie zaprojektowanej kuchni. Rzeszę zwolenników mają też gorące, francuskie hot dogi, robione na oczach kienta i serwowane w minutę po złożeniu zamówienia oraz świeżo mielona kawa, której już sam zapach pobudza, a smak zachwyca i zadowala podniebienie każdego kawosza.
Podstawą jej działalności jest sprzedaż paliw we własnych stacjach na terenie województwa podlaskiego oraz hurtowy handel olejem opałowym.
Stosowane w firmie technologie oraz procesy związane z utrzymaniem najwyższej jakości paliw już dzisiaj przewyższają rozwiązania jakie stosują największe koncerny paliwowe. A bogada oferta skierowana jest zarówno do klientów indywidualnych, jak również przedsiębiorstw oraz insytycji.
Firma dba także o komfort każdego, kto korzysta z usług jej stacji. Asortyment przystacyjnych sklepów, zawierający około pięciu tysięcy produktów: spożywczych, motoryzacyjnych, alkoholowych oraz przemysłowych, zadowoli nawet najbardziej wymagającego klienta. Podobnie jak szeroki wybór przepysznych, zawsze świeżych kanapek i innych przekąsek, które pracownicy stacji przygotowują kilka razy dziennie w sterylnej, profesjonalnie zaprojektowanej kuchni. Rzeszę zwolenników mają też gorące, francuskie hot dogi, robione na oczach kienta i serwowane w minutę po złożeniu zamówienia oraz świeżo mielona kawa, której już sam zapach pobudza, a smak zachwyca i zadowala podniebienie każdego kawosza.
Zmieniony ( Czwartek, 01 Październik 2009 18:04 )